86.7% Betyg

En omfattande recension av Thule Sleek Stroller

Betygsatt produkt: Thule Sleek + Bassinet Grey Melange on Black

Viktiga funktioner:
Kvalitetskonstruktion Smidig körning Mångsidig när barnen växer 14 olika sittplatser Vändbara säten med djup lutning Terränghjul Fyrhjulsupphängning

Det finns ett glödande samförstånd bland recensenterna om kvalitetskonstruktionen och den mjuka körningen som Thule Sleek Stroller ger. Dess mångsidighet när barnen växer har uppskattats särskilt, med beröm för dess 14 olika sittarrangemang och vändbara säten med djupt liggläge. Den har visat sig vara lika användbar för tvillingar eller syskon i samma ålder.

De terränggående hj ulen med fyrhjulsupphängning ger en fantastisk sufflett. Dessutom gör funktioner som ett justerbart benstöd, en svängbar stötfångare, ett justerbart handtag och en stor korg med dragkedja och en liten ficka med dragkedja denna användarvänliga barnvagn till ett enkelt val.

Dess kapacitet att omvandlas till en dubbelbuggy och möjligheten att lägga till en separat liggdel eller sittbräda, samt kompatibilitet med större bilbarnstolsmärken är definitivt värdehöjande fördelar. Trots dessa glödande lovord har ett par nackdelar påpekats, till exempel att den är klumpig att fälla ihop med alla tillbehör och att den är skrymmande när den är hopfälld. Att den inte passar i mindre bilar och tar upp en ansenlig mängd förvaringsutrymme bidrar till de mindre nackdelarna. Men dessa nackdelar gör knappast en buckla i den höga uppskattningen av denna stjärnprodukt, vilket återspeglas i dess genomsnittliga betyg på 87,5% över alla recensioner.


Pris/prestanda
80%
Bearbetning
90%
Design
90%
Funktioner
88%

Produktspecifikationer


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function displayFormattedJson() in /www/hosting/lilymag.de/www/src/pages/productPage.php:170 Stack trace: #0 /www/hosting/lilymag.de/www/index.php(12): include_once() #1 {main} thrown in /www/hosting/lilymag.de/www/src/pages/productPage.php on line 170