85% Betyg

Utforska spänningen i SUNN Kern mountainbike-serien

Betygsatt produkt: Sunn Kern EN S2 White L Celoodpružené kolo

Viktiga funktioner:
Rimligt pris Bra fjädring Lättvikt Tillförlitlig växling Effektiv stoppkraft Unik ramdesign Lekfull på stigar Snygg kabeldragning Mångsidig drivlina

SUNN Kern-serien sticker ut som en högpresterande serie mountainbikes som fängslar cyklister med sin blandning av prisvärdhet, design och teknisk skicklighet. Förarna är särskilt förtjusta i Kern S2-modellen, som hyllas för sitt rimliga pris på strax under 2 000 pund, vilket ger en fin balans mellan kostnad och kvalitet. Fjädringen med 140 mm slaglängd och den låga totalvikten på 13,1 kg (28,9 lb) bidrar till en lika mjuk som responsiv körning.

Medan Kern S2 har en blandning av SRAM X5- och Shimano SLX-komponenter för pålitlig växling och Formula RX hydrauliska skivbromsar för effektiv stoppkraft, tar SUNN Kern EN tillfället i akt med en unik ramdesign som är både estetiskt tilltalande och förstklassig i komponentspecifikationen. Den är stolt över att vara kapabel och lekfull på stigarna, även om vissa cyklister har tyckt att rebound-justeringen är svår att nå, och lerackumulering kan vara ett problem, vilket potentiellt kan leda till ramskador.

Och ändå är SUNN Kern-serien inte blyg för konsekvent prestanda. De som har tillbringat tid med dessa cyklar på tävlingsbanor noterar att de ofta är bland de 20 bästa, tack vare deras eleganta design och snygga kabeldragningslösningar. Den mångsidiga drivlinan är värd att nämna och erbjuder gott om räckvidd för varierande terräng, matchad med berömvärd stoppkraft, vilket alltid är en viktig egenskap för både tävlingscyklister och avslappnade trailälskare.

Även om vissa kan tycka att designen, särskilt den gula svingarmen på S2, är mindre än universellt tilltalande, och oro över bakbromsprestandan på Kern EN kan avskräcka vissa, verkar SUNN Kern-serien triumfera i att leverera en väl avrundad, pålitlig cykel. Oavsett om det är för enduroåkaren eller helgkrigaren är SUNN Kern-modellerna en anmärkningsvärd utmanare i mountainbikevärlden, särskilt för dem som värdesätter en blandning av distinkt estetik, lekfull prestanda och solid tillförlitlighet.


Pris/prestanda
85%
Bearbetning
88%
Design
80%
Funktioner
86%

Produktspecifikationer


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function displayFormattedJson() in /www/hosting/lilymag.de/www/src/pages/productPage.php:170 Stack trace: #0 /www/hosting/lilymag.de/www/index.php(12): include_once() #1 {main} thrown in /www/hosting/lilymag.de/www/src/pages/productPage.php on line 170