86.6% Betyg

Den omsorgsfullt tillverkade musikspelaren Shanling M6 Ultra

Betygsatt produkt: Shanling M6 Ultra zelená

Viktiga funktioner:
Engagerande tuning Solid konstruktion Anpassad Android Agile för bit-perfekt ljud Överlägsen ljudbild och mikrodetaljer Lättanvänd programvara

Shanling M6 Ultra är en digital ljudspelare för musikälskare som värdesätter prestanda och ljudkvalitet över allt annat. Den har fått ett gott rykte för sin engagerande stämning, imponerande batteri och distinkta design. Några användare har dock noterat att den saknar en komplett tillbehörssvit och att den enligt uppgift kan bli varm snabbt.

En avgörande höjdpunkt för denna DAP är dess starka betoning på att ge en uppslukande röstupplevelse. Dess anpassade Android-version, Agile, säkerställer bit-perfekt ljudutgång i alla applikationer, vilket ger audiofiler största möjliga tillfredsställelse. Ljudbilden och mikrodetaljerna är klart överlägsna, särskilt när man använder den rekommenderade balanserade utgången. Med detta sagt har det rapporterats om ett väsande ljud när gadgeten är ihopkopplad med Andromeda via den balanserade utgången.

Shanling M6 Ultra förenar design och funktion med sin gedigna konstruktion, minimalistiska design och ett lättanvänt programgränssnitt. Den här kombinationen liknar de ursprungliga M6- och M6 Pro 21-serierna och ger därmed en påtaglig förtrogenhet för erfarna användare. Men med en stor formfaktor och ett äldre Android 10 OS är M6 Ultra inte perfekt.

I slutändan är Shanling M6 Ultra en djärv mid-fi DAP med många styrkor. Musikkvaliteten är livlig och designen är attraktiv, men med begränsad kraft och uteffekt kanske den inte är något för alla.


Pris/prestanda
87%
Bearbetning
90%
Design
88%
Funktioner
87%

Aktuellt pris på alza:
11 444SEK

Fler recensioner och diskussioner:

Liknande väl rankade produkter

SHANLING M3 Ultra black
SHANLING M3 Ultra black
92.5%

5 019SEK

Läs recensioner (2)
FiiO M15s
FiiO M15s
88.6%

13 039SEK

Läs recensioner (8)
FiiO M17
FiiO M17
87.8%

22 507SEK

Läs recensioner (6)
Shanling M6 Ultra zelená
Shanling M6 Ultra zelená
86.6%

11 444SEK

Läs recensioner (5)
Shanling M7
Shanling M7
86.6%

15 502SEK

Läs recensioner (5)


Skriv en kommentar

Har du någon erfarenhet av en produkt? Har du några frågor? skriv en kommentar till oss.