87.5% Betyg

Ger liv åt din hemmabio: Klipsch R800F golvhögtalare

Betygsatt produkt: Klipsch R-800F

Viktiga funktioner:
Högfrekvensåtergivning djup, exakt bas direktivitetskontroll elegant design Dolby Atmos-kompatibilitet Tractrix hornteknik

När det gäller att balansera teknisk överlägsenhet och estetisk design står Klipsch R800F golvhögtalare ut som en kraftfull utmanare i världen av high-fidelity-ljud. Dessa golvhögtalare är utformade för att ge en känslomässig och kraftfull lyssningsupplevelse, oavsett om du är försjunken i din favoritfilm eller svävar i takt till de höga och låga tonerna i eklektiska musikgenrer.

Högtalarens egenutvecklade Tractrix Horn-teknik ger en imponerande högfrekvensrespons, medan de dubbla 8-tums Spun-Copper TCP-baselementen ger en djup och exakt bas som skapar en harmonisk blandning av höga och låga toner. Det förstorade yttre hornet och direktivitetskontrollen förstärker den auditiva effekten och ger en ljudbild som är både expansiv och exakt. För dem som är ute efter den ultimata filmupplevelsen minimerar högtalarnas bakre Tractrix-port distorsion och förbättrar prestanda, vilket säkerställer att varje explosion och viskning förmedlas med kristallklarhet.

Klipsch R800F handlar inte bara om ljud; dess design är ett bevis på den akustiska prestanda den utlovar. MDF-kabinettet och det akustiskt transparenta gallret ger den ett elegant, modernt utseende som utan ansträngning smälter in i alla inredningar. Högtalarna är inte bara akustiskt kompetenta utan även visuellt tilltalande, tack vare deras fantastiska designestetik. Men det är inte utan brister. Stabiliseringsfötterna kan vara en utmaning på mattor, och Dolby Atmos-högtalarmodulen är ett tilläggsköp som krävs för dem som vill komplettera sitt surroundljudsystem.

Trots några få förbehåll, som en tendens att inte leverera tillräckligt i mellanregistret och att den kanske är för skrymmande för vissa utrymmen, levererar Klipsch R800F där det räknas. Den hanterar höga explosioner och känslig dialog med lätthet, och när den är korrekt konfigurerad ger den ett storslaget, njutbart ljud och fantastisk öppenhet för de flesta musikgenrer, även om viss finjustering kan behövas för att få ut optimal prestanda.

Klipsch R800F golvhögtalare, särskilt med tanke på deras värde som en del av en större hemmabioanläggning, är ett starkt alternativ för både audiofiler och filmfantaster. Med en imponerande omgivning av höga frekvenser och slagkraftig bas är de ett bra val för den som vill höja sin ljudupplevelse - och de få extra stegen för optimering och installation är väl värda besväret.


Pris/prestanda
88%
Bearbetning
90%
Design
85%
Funktioner
88%

Aktuellt pris på alza:
7 123SEK

Fler recensioner och diskussioner:

Liknande väl rankade produkter

ADAM AUDIO A77H
ADAM AUDIO A77H
93%

14 440SEK

Läs recensioner (5)
ADAM AUDIO A44H
ADAM AUDIO A44H
91.3%

7 242SEK

Läs recensioner (4)
ADAM AUDIO A7V
ADAM AUDIO A7V
89.5%

7 725SEK

Läs recensioner (6)
Klipsch R-605FA
Klipsch R-605FA
89.4%

8 693SEK

Läs recensioner (5)
Klipsch R-800F
Klipsch R-800F
87.5%

7 123SEK

Läs recensioner (4)
BOSE Surround Speakers 700 černé
BOSE Surround Speakers 700 černé
87%

7 193SEK

Läs recensioner (1)
Klipsch R-51PM
Klipsch R-51PM
86.3%

6 130SEK

Läs recensioner (4)
Klipsch Reference Cinema System Dolby Atmos 5.0.4.
Klipsch Reference Cinema System Dolby Atmos 5.0.4.
77.5%

11 590SEK

Läs recensioner (4)


Skriv en kommentar

Har du någon erfarenhet av en produkt? Har du några frågor? skriv en kommentar till oss.