85% Betyg

JBL PartyBox 310: Partyhögtalaren med slagkraft

Betygsatt produkt: JBL Partybox 310

Viktiga funktioner:
Imponerande ljudkvalitet Justerbara EQ-inställningar Bass Boost-läge Inbyggda ljuseffekter Bärbar design med inbyggda hjul och infällbart handtag Flera ingångsalternativ Kompatibel med JBL PartyBox-appen

Det finns mycket att beundra med JBL PartyBox 310. Det är en bärbar högtalare gjord för fester och evenemang, med inte bara imponerande ljudkvalitet och flexibiliteten hos justerbara EQ-inställningar och Bass Boost-läge, utan också roliga inbyggda ljuseffekter för att förstärka feststämningen. Designen är användarvänlig med inbyggda hjul som är lätta att flytta och ett infällbart handtag, flera ingångsalternativ och intuitiva kontroller, inklusive dedikerade knappar för olika inställningar.

Det är dock inte utan nackdelar. Några problem kan vara besvärliga, t.ex. att uppspelningsknappen måste tryckas in två gånger för att hoppa över spår och tre gånger för att backa. Dessutom kan bastunga spår bli grumliga vid höga volymer och dess stöd för filformat på USB-portar är begränsat. Vissa användare kan också tycka att högtalaren är något tung, medan batteritiden kanske inte räcker lika länge vid max SPL.

Trots dessa mindre brister framstår JBL PartyBox 310 fortfarande som ett utmärkt val av partyhögtalare med sitt kraftfulla och balanserade ljud, praktiska bärbarhetsfunktioner och roliga partyatmosfär med sina ljuseffekter. Som en bonus är den också kompatibel med JBL PartyBox-appen för kontroll och anpassning. Allt som allt är det en värdefull investering för dig som behöver en pålitlig och imponerande bärbar partyhögtalare.


Pris/prestanda
89%
Bearbetning
86%
Design
88%
Funktioner
88%

Produktspecifikationer


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function displayFormattedJson() in /www/hosting/lilymag.de/www/src/pages/productPage.php:170 Stack trace: #0 /www/hosting/lilymag.de/www/index.php(12): include_once() #1 {main} thrown in /www/hosting/lilymag.de/www/src/pages/productPage.php on line 170