91% Betyg

Sony A95K - en TV värd investeringen

Betygsatt produkt: 65" Sony Bravia QD-OLED XR-65A95K

Viktiga funktioner:
Avancerade funktioner Djup svärta Levande färger Acoustic Surface Audio+-teknik Användbara smarta funktioner Utmärkande design Perfekt för spel Utmärkt Google TV-gränssnitt

Sony A95K OLED är välkänd för sin djupa svärta, ljusa vita färg och imponerande HDR-bildkvalitet. Den levererar enastående bild- och ljudkvalitet, med ett expansivt färgomfång och utmärkt HDR-bildprecision. TV:n har dessutom fått beröm för att bibehålla bildkvaliteten för både SDR och HDR under spel. Den unika och eleganta designen bidrar inte bara till funktionaliteten utan även till estetiken, med flera clipsbara skydd som är avsedda att dölja kablar för en mer strömlinjeformad look.

Trots anmärkningsvärda funktioner och prestanda har dock några nackdelar identifierats. Sony A95K är inte idealisk för dem med en stramare budget. Dessutom kan vissa användare tycka att den höga inmatningsfördröjningen och begränsningarna med endast två HDMI 2.1-portar är oöverkomliga. En mindre nackdel är den något mörkare skärmen jämfört med dess konkurrent, Samsung S95B OLED. Dessutom har tittare nämnt att de ibland förlorar skuggdetaljer i mörka områden och bristen på en 77-tums version av TV: n.

Bravia A95K visar sig dock vara en förstklassig produkt som hyllas för sina många avancerade funktioner och sitt lättanvända gränssnitt. Acoustic Surface Audio+-tekniken förbättrar ljudkvaliteten, även om vissa kan tycka att basen är något svag.

Sony A95K kan tyckas dyr, men den har en prestandafördel jämfört med vanliga OLED-TV-apparater, vilket gör den till en värdefull investering för en överlägsen tittar- och lyssnarupplevelse.


Pris/prestanda
88%
Bearbetning
91%
Design
90%
Funktioner
89%

Produktspecifikationer


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function displayFormattedJson() in /www/hosting/lilymag.de/www/src/pages/productPage.php:170 Stack trace: #0 /www/hosting/lilymag.de/www/index.php(12): include_once() #1 {main} thrown in /www/hosting/lilymag.de/www/src/pages/productPage.php on line 170