90% Betyg

Upplev det extraordinära med Philips 55OLED807 TV

Betygsatt produkt: 55" Philips 55OLED807

Viktiga funktioner:
OLED EX-panel 4-sidigt Ambilight-system P5-motor med AI IMAX Enhanced Dolby Vision och Atmos HDMI 2.1 Högkvalitativt ljud

Philips 55OLED807 TV är utrustad med en OLED EX-panel och kommer in på marknaden med funktionsrika specifikationer som inte bara garanterar en uppslukande tittarupplevelse utan också utlovar högsta prestanda och ljudkvalitet. Trots det potentiella hindret med en hög prislapp är erbjudandet oslagbart med sin enastående ljusstyrka och kontrast, omfattande kompatibilitet med alla vanliga HDR-standarder och en invecklad men konstruktiv inställning.

Det unika Ambilight-systemet - ett framstående proffs som lyfts fram i flera recensioner - gör att Philips TV på ett oklanderligt sätt förbättrar tittarupplevelsen. Den nya P5-motorn med AI, Dolby Vision och Atmos för en otrolig bild och ljud, och den kompakta Android TV:n är andra nämnvärda egenskaper hos detta fantastiska erbjudande.

Även om den omoderna designen kan avskräcka estetiskt intresserade användare är det värt att nämna att TV:ns funktionalitet och prestanda, tillsammans med den tillfredsställande ljudkvaliteten, uppenbarligen överskuggar de designmässiga begränsningarna.


Pris/prestanda
90%
Bearbetning
90%
Design
90%
Funktioner
90%

Produktspecifikationer


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function displayFormattedJson() in /www/hosting/lilymag.de/www/src/pages/productPage.php:170 Stack trace: #0 /www/hosting/lilymag.de/www/index.php(12): include_once() #1 {main} thrown in /www/hosting/lilymag.de/www/src/pages/productPage.php on line 170