87.6% Betyg

HP LaserJet Enterprise MFP M528dn: En robust, effektiv och säker utskriftslösning

Betygsatt produkt: HP LaserJet Enterprise MFP M528dn

Viktiga funktioner:
Snabb utskrift, inbyggda säkerhetsfunktioner, låg energiförbrukning, dubbelsidig utskrift och skanning, USB-port på framsidan för direkt utskrift.

HP LaserJet Enterprise MFP M528dn har, trots sin något höga prislapp, hyllats av användarna för sin snabba utskriftshastighet, imponerande pappershantering och låga driftskostnad. Det är en pålitlig och effektiv monokrom laser-MFP som är särskilt utformad för små och medelstora kontor. Vissa användare har dock noterat att den saknar faxfunktioner. Dessutom kan avsaknaden av färgutskriftsfunktioner och automatisk duplexutskrift vara nackdelar för vissa användare. Skrivaren erbjuder också sömlös anslutning med integrerad Wi-Fi, Bluetooth och Ethernet-teknik, vilket gör drift och nätverkande enkelt och effektivt. Avsaknaden av Wi-Fi-anslutning i vissa modeller kan dock vara ett hinder för vissa användare.

En av de mest anmärkningsvärda styrkorna hos denna skrivare är dess höghastighetsutskrift, skanning och kopieringsfunktioner. Den användarvänliga 8-tums färgpekskärmen, mångsidiga pappershanteringsalternativ och hög utskriftsupplösning bidrar till dess styrka. Inbyggd flatbäddsskanner och ADF ger mångsidighet vid dokumentskanning. Avsaknaden av en funktion för dubbelsidig skanning har dock noterats.

En annan viktig fördel med HP LaserJet Enterprise MFP M528dn är de avancerade säkerhetsfunktioner som den erbjuder. Skrivarens energieffektiva och miljövänliga design, i kombination med EcoSmart tonerteknik, ökar dess värde ytterligare. Avsaknaden av automatisk duplexutskrift är en annan kritikpunkt som rapporterats.

Sammanfattningsvis är HP LaserJet Enterprise MFP M528dn en pålitlig, mångsidig och högkvalitativ utskriftslösning, även om den kan sakna vissa funktioner beroende på de specifika kraven.


Pris/prestanda
87%
Bearbetning
87%
Design
90%
Funktioner
85%

Produktspecifikationer


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function displayFormattedJson() in /www/hosting/lilymag.de/www/src/pages/productPage.php:170 Stack trace: #0 /www/hosting/lilymag.de/www/index.php(12): include_once() #1 {main} thrown in /www/hosting/lilymag.de/www/src/pages/productPage.php on line 170